Царичанський аграрний професійний ліцей
Царичанський аграрний професійний ліцей
Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей Царичанський аграрний професійний ліцей
Царичанський аграрний професійний ліцей

Дистанційне навчання

Завдання з вільнообраних предметів від викладача ШАРІВСЬКОЇ В.П.

Завдання з української мови і літератури для I-III курсів від викладача КИПРИЧ Н.А.

Завдання з української мови і літератури для груп КО-9, КО-10, КО-11, М-44 від викладача ДЕМЧЕНКО В.О.

Завдання з англійської мови від викладача НОСЕНКО О.М.

Завдання з хімії, біології, фізики для I-III курсів від викладача СІРОЇ А.Р.

Завдання з фізики від викладача ШВЕЦЬ Н.В.

Завдання з математики, інформатики, спеціальних дисциплін від викладача ДЕРЕЦЬ С.В.

Завдання від викладача історії України, всесвітньої історії, громадянської освіти, географії ДЕРЦЯ І.П.

Завдання зі спеціальних дисциплін для груп ОБ-12 і РФГ-27 від викладача ВЕКЛЕНКО Л.М.

Завдання зі спеціальних дисциплін для груп РФГ-27, М-42, М-43, М-44, КО-10, КО-11 від викладача ШЕВЧЕНКА В.М.

Завдання зі спеціальних дисциплін для груп КО від викладача НУШЕЛЬ О.С.

Завдання зі спеціальних дисциплін від викладача ВАРЯНИЦІ В.С.

Завдання зі спеціальних дисциплін від викладача ДОРОШЕНКА С.В.

Завдання від майстра виробничого навчання ЧЕРЕДНІЧЕНКО Т.А.

Завдання від майстра виробничого навчання МОСІЄНКА М.І.

Комплекс вправ на період карантину від викладачів фізичної культури КОСТИЛЬОВА О.В. та ІЛЬЧЕНКА В.В.

Царичанський аграрний професійний ліцей
работа дома

Завдання від
викладача Нушель О.С.

Натисніть на посиланнях, щоб відкрити або завантажити завдання

15.05.2020

2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі

Лабораторно-практична робота №7. Тема : "Приготування страв з риби"

Домашнє завдання: опрацьовуємо стор. 221,225; записуємо інструкційно- технологічну картку "Риба відварна", конспектуємо ст 225.


12.05.2020

2 курс. Предмет: Організація виробництва та обслуговування

Тема уроку: Організація робочого місця для приготування холодних страв та закусок

Організація роботи холодного цеху

Домашнє завдання: записати обладнання холодного цеху мал.16 стор.124.


2 курс. Предмет: Організація виробництва та обслуговування

Тема уроку: Організація робочого місця для приготування солодких страв і напоїв

Організація роботи кондитерського цеху

Домашнє завдання: записати обладнання кондитерського цеху мал. 18 стор. 129.


2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Тема уроку: Холодильні шафи

Холодильні шафи


08.05.2020

2 курс. Предмет: Кулінарія

Тема уроку: Технологія приготування солодких страв


05.05.2020

2 курс. Предмет: Організація виробництва та обслуговування

Тема уроку: Організація робочого місця для приготування страв з м'яса

Організація обробки м'ясопродуктів

Домашнє завдання: опрацювати матеріал, зробити записи в зошитах, а саме принципи розміщення обладнання стор. 94.


2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Тема уроку: Сучасні збірно-розбірні холодильні камери

Холодильні камери


28.04.2020

2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Тема уроку: Фізичні основи отримання холоду

(Натисніть на зображенні, щоб збільшити)

2 курс. Предмет: Організація виробництва та обслуговування

Організація роботи овочевого цеху.pptx

Організація роботи овочевого цеху.docx


27.04.2020

2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Технологія приготування страв з рибної натуральної січеної та котлетної маси


21.04.2020

2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Технiка для кухнi

КЛАСИФІКАЦІЯ ХОЛОДИЛЬНИХ УСТАНОВОК.ТИПИ ПРОМИСЛОВИХ МАШИН ТА УСТАНОВОК


2 курс. Предмет: Організація виробництва та обслуговування

Організація роботи мясного та рибного цехів


20.04.2020

2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Технологія приготування запечених страв з риби


13.04.2020

1 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ЛПР №25-26. Приготування прісного тіста та виробів з нього

1 курс. Предмет: Кулінарія

Приготування дріжджового тіста


2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

ЛПР №3


2 курс. Предмет: Гігієна та санітарія виробництва

Санітарно-гігієнічні вимоги до виготовлення кулінарної продукції


2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Технологія приготування страв з фаршированої риби


2 курс. Предмет: Кулінарія

Технологія приготування гарячих напоїв


08.04.2020

1 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Презентація по варениках


06.04.2020

1 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ

Лабораторна робота №22

Лабораторна робота №23, 24


1 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Марміти електричні для відпуску перших та других страв


1 курс. Предмет: Кулінарія

Приготування бисквітних тортів


2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Електричні сковороди і фритюрниці


2 курс. Предмет: Гігієна та санітарія виробництва

Санітарні вимоги до приготування холодних страв та закусок


2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Технологія приготування страв з риби смаженої


2 курс. Предмет: Кулінарія

Солодкі соуси

Кросворд


31.03.2020

Натисніть, щоб відкрити або завантажити завдання

1 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Технологія приготування страв з овочів

Тести


1 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Конструкція кипятильників та водонагрівачів

Водонагрівачі та кипятильники


1 курс. Гігієна та санітарія виробництва

Вимоги до роздавання страв


2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Урок 87-90

Технологія приготування страв з риби та морепродуктів

Урок 91-95


2 курс. Предмет: Устаткування підприємств харчування

Холодильне устаткування

Холодильні машини


2 курс. Гігієна та санітарія виробництва

Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів


2 курс. Кулінарія

Приготування страв із сиру


1 курс. Кулінарія

Приготування соусів


3 курс. Облік, калькуляція і звітність

Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій

Розрахунок ціни реалізації на готові страви


24.03.2020

3 курс. Облік, калькуляція і звітність

Порядок оформлення технологічної карти

Облік. Тести


23.03.2020

3 курс. Організація обслуговування в ресторанах

Техніка роботи офіціанта


19.03.2020

Натисніть, щоб відкрити або завантажити завдання

КО. 1 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Урок 83-86

Технологічні картки

Тести

Тести (2)

Натисніть, щоб збільшити зображення


КО. 2 курс. Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Урок 79-86

Тести

Кросворд

Інструкційно-технологічні картки


КО. 3 курс. Предмет: Організація обслуговування в ресторанах

Правила подачі солодких страв і фруктів

Розрахунок з відвідувачами

Солодкі страви

Столові прибори

 


Наші координати:

Адреса:
вул. Соборна (Піонерська), 47,
смт. Царичанка,
Дніпропетровська обл.,
51000

Телефон/Факс:
+38 (05690) 31380

Електронна пошта: dptnzcapl@gmail.com

Читайте про нас у Фейсбуці












Царичанська ЗОШ

Українські легенди


лічильник встановлено
24.09.2014

2013-2020    ДПТНЗ "Царичанський аграрний професійний ліцей"